Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A vitalitást segítő kiegészítő termékeink

A Veszprém belvárosi BEMER kezelőhelyen kiemelt figyelmet fordítunk az egészségre. A BEMER terápiás kezelések mellett, így az egészséges táplálkozáshoz és regenerálódáshoz szükséges természetes készítményeket is ajánlunk.
Tekintse át kínálatunkat és ha bármelyik elnyeri tetszését keressen bennünket, hogy segíthessünk!
 
A vitalitást segítő kiegészítő termékeink:
 

 
ARQUEBUSE WATER - AZ ÉLET VIZE
Az Arquebuse Water egy egyedülálló gyógynövény esszencia Svájcból, amely gyors és hatékony megoldást nyújt a különböző eredetű, makacs, hagyományos kezelésekre reagálni nem akaró bőrproblémák esetén.
 
Az eddigi tapasztalatok és vásárlói visszajelzések alapján hatásosnak bizonyult pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, orbánc, rosacea, herpesz, aranyér, pattanásos bőr (akne), körömgombafekélyek, felfekvés, fejbőr problémák (hajhullás, korpa, zsíros haj) és más egyéb bőrproblémák esetén.
 
Az Arquebuse Water esszencia rendkívüli hatékonysága a természetes összetételének és a magas hatóanyag tartalmú gyógynövények tudományosan összeválogatott kombinációjának köszönhető. A gyógynövény kivonatok mellett csak alkoholt és vizet tartalmaz. Semmilyen mesterséges adalékanyag, illatanyag, kemikália nincs benne!
 
 
GYŐRI ILDIKÓ KISTERMELŐ TERMÉKEI
 
Kistermelő által természetes alapanyagokból készített lekvárok, nektárok és szörpök, befőttek és savanyúságok, szószok, házi vegeta, valamint szárított zöldségek és gyümölcsök Várpalotáról.
 
Tartósítószer, adalék- és színezőanyag mentes! A természet igazi kincsei.
 
 
 
 
 
FLAVON LEKVÁR
 
A Flavon termékcsalád tagjai természetes anyagokból, magas antioxidáns tartalmú, sötét bogyós gyümölcsökből és zöldségekből készülnek, melyek az emberi szervezet számára is könnyebben és hatékonyabban hasznosíthatóak. A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá, így biztosítva mindenki számára a XXI. század lehetőségét az étrend valóban hatékony és természetes kiegészítésére.
 
A Flavon speciális formában, lekvárállagban teszi elérhetővé mindenki számára a gyümölcsökben és zöldségekben található szín- és hatóanyagokat, melyek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok jelentősek. 
További információk:
 
 
 
SÓTERÁPIÁS TERMÉKEK
 
A sónak, a szervezetünkben a vízháztartás szabályozásán kívül még más szerepe is van. Asztma esetén ugyanolyan hatásos, mint egy inhalációs-spray, csak mellékhatások nélkül. A só védi a sejteket és különösen az agysejteket az elsavasodástól. A vesének szüksége van sóra, a túltengésben lévő savak leépítésére és azoknak vizelettel történő kiválasztására. Ha a szervezet sóban szegény egyre jobban elsavasodik. A só fontos a lélektani és érzelmi zavarok kezelésében. A depresszió kezelésénél használt Litium a sót próbálja meg helyettesíteni.
A só fontos szerepet tölt be az agyban a serotonin és a melatonin szint konstans fenntartásában. Ha elegendő víz és só van a szervezetben, akkor, mint természetes antioxidánsok eltávolítják a toxikus salakanyagokat.
A só szükséges a rák megelőzésében és kezelésben. A rákos sejtek oxigén jelenlétében elpusztulnak. Ezek un. anaerob organizmusok, amelyek oxigén hiányos közeget igényelnek. Ha elegendő víz van a szervezetben, és a só megnöveli a vér mennyiséget. Akkor a cirkuláló vérrel az oxigén mindenhova eljut, és az így aktivált és motivált immunsejtek bejutnak a rákszövetbe és elpusztítják azt.
A dehidratáció gyengíti az immunrendszert. A só fontos az izomzat és az erőnlét fenntartásához. A só csökkenti a szívritmus zavarokat és fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályozásában.
 
A nálunk elérhető sóterápiás eszközök listáját itt éri el: SÓTERÁPIÁS TERMÉKEK
 
 
XOCAI CSOKOLÁDÉ
 
A Xocai kivételesen magas antioxidáns tartalmú egészséges csokoládé. A kakaópor hideg préseléses eljárásával készül, acai bogyó hozzáadásával. Energianövelő, rostokban gazdag, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, pozitív életérzést kelt és kiváló az íze. A legmagasabb antioxidáns tartalmú természetes termék.
 
Előnyei:
 
 • A legtöbb cukorbetegnél stabilizálja a vércukorszintet, ezédt diabéteszesek is fogyaszthatják
 • Nem hízlal, fogyókúrázóknak ideális
 • Javítja a szívműködést, csökkenti az infarktus esélyét.
 • Pozitív visszajelzések asztmás betegektől.
 • Csökkenti a vér koleszterinszintjét.
 • Sok esetben normalizálja a vérnyomást.
 • Számos esetben enyhíti az allergiás reakciókat.
 • Izületi gyulladáscsökkentő.
 • Serkenti a boldogsághormon termelődését, ezért jó depresszió ellen.
 • Csökkenti a fogínybetegségek és a fogszuvasodás kialakulását.
 • Növeli a test energia szintjét, így hatásos sportolásnál, fizikai megerőltetésnél.
 • Javítja a koncentrálóképességet.
 • Vasban gazdag, ezért kismamáknak is kiváló nassoláshoz.
 • Kontrollálja a gyomorsavat.