Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Reumára is gyógyír a BEMER

A „reuma” gyűjtőfogalom magába foglalja az összes fájdalommal együtt járó mozgásszervi megbetegedést, vagyis a támasztó- és kötőszövetek betegségeit, melyek krónikus tünetek kialakulásához vezethetnek.

A reumás megbetegedéseknek nagyon sok fajtája létezik, mivel az emberi szervezetben mintegy 400 csonthoz kapcsolódó izomról, 215 csontról, és kb. 100 ízületről tudunk. Az ICD, vagyis a Betegségek Nemzetközi Osztályozása a reumás betegségcsoporton belül kb. 300-500 különböző megbetegedést tart számon. Nemcsak a betegség megjelenési formája sokféle, hanem az azokat kiváltó okok és faktorok is széles skálát mutatnak. Az esetek többségében egy egzakt klinikai diagnózison túl csak részben lehetséges a betegség további, az okokat szem előtt tartó tisztázása.

A reumás megbetegedések megjelenésük alapján 3 fő csoportba sorolhatók, a következő gyakorisággal:

Gyulladásos 10%

Degenerált, azaz alakváltozással járó 30%

Csontozatot nem tartalmazó testrészek reumája 60% 

A felhasznált gyógyszereknek lényegében gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásuk van, de a szenvedés kiváltó okát csak ritka esetben képesek megszüntetni!

A páciensek  mintegy 10%-ának időnként meg kell szakítania a reuma elleni gyógyszerek szedését, mivel ezen készítményeknek sok mellékhatásuk van. 

A biológiai vagy klinikai orvostan más módszereivel együtt gyakran sikerül a BEMER-terápia impulzusaival a zavart anyagcsere javításán túl nem csak a tünetek enyhítése, hanem a betegség egész lefolyásának pozitív befolyásolása.

Ezeket a sikereket, melyeket a BEMER impulzus alkalmazásával értek el reumás megbetegedéseknél, dokumentálták egy Európát átfogó tanulmányban, melyben több mint 400 beteg jegyzőkönyve került kiértékelésre. A 400 beteg közül kb. 300 volt reumás. Könnyű eseteknél gyakran bizonyult gyorsnak és hatékonynak az intenzív applikátorral történő helyi kezelés.

Különösen fájdalmas és aktívan gyulladt artrózisnál a BEMER terápia bioenergetikai és metabolikus hatásaival csökkentheti a gyulladást és ezzel enyhítheti a fájdalmakat. Az ízületi porc további leépülése ezáltal lelassul és kedvező esetekben az un. „reperaturproteinek” aktiválásával kiváltható a porc regenerálódása. Komoly sorvadásos vagy krónikus gyulladással járó reumás megbetegedéseknél mindig szükséges a hosszantartó terápia.

Ha további információk érdeklik, vagy kérdése lenne, keressen bennünket, hogy segíthessünk!