Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Népbetegséggé vált a diabétesz!

A cukorbetegek világnapját minden évben november 14-én tartják. A betegség fontosságára és a prevencióra minden évben programsorozattal hívják fel a figyelmet, Veszprémben a belvárosi BEMER kezelő is számos ingyenes programmal készül.

Magyarországon a mai napig összesen 700.000 regisztrált cukorbetegről tudunk. Az orvosok szerint közel ugyanennyien azonban még nem is tudnak betegségükről és mire orvoshoz fordulnak gyakran már szövődmények is kialakulnak. A legrosszabb következmény a cukorbetegség szövődményeként a perifériás keringés összeomlásából eredő vakság, vagy az ún. diabéteszes-fekélyes láb probléma, amelynek a legtöbb esetben manapság a végtag amputáció a kimenete. A Diabetes mellitus (cukorbetegség) esetén a szénhidrát-anyagcsere relatív vagy teljes inzulin hiányon alapuló zavaráról van szó. A hasnyálmirigy ilyenkor túl kevés inzulint termel, vagy ezen zavar következtében az anyagcserében nem megfelelően tud csak hatni. Legrosszabb esetben egyáltalán nem termelődik inzulin, úgyhogy a cukor vagy keményítő tartalmú tápanyagok már nem tudnak lebomlani, ami a vércukorszint növekedéséhez vezet. Kevesek ismerik, hogy a BEMER terápia az ismert, orvosilag is igazolt általános keringés javító hatásából adódóan hatékony, akár otthon is végezhető alternatív gyógymódot képvisel a cukorbetegség tüneteinek kezelésében, illetve gyógyításában. A szakma egyik legelismertebb képviselője Dr. Rozsos István, érsebész évek óta sikeresen alkalmazza a BEMER-t a cukorbetegség és szövődményei kezelésében, eredményes munkájának köszönhetően egyre többen menekülnek meg az amputálás traumájától és élhetnek teljesebb életet.

A BEMER a cukorbetegség kontrollálásában a mikrokeringés javításával segít, mely által javul a szervezet vérellátása, növekedik az oxigén parciális nyomása és a vörösvértestek szétválása, amely faktorok mind hozzásegítenek pl. a diabéteszes láb (perifériás keringési probléma) gyógyításához. A terápia egy nagyon fontos hatása, hogy stimulálja az inzulin termelésért felelős sejtek még megmaradt működését, így javítja az oxigénellátást és cukoranyagcserét, ezáltal kiegyenlítettebb a vércukorszint napi alakulása, és kevesebb vércukorszint csökkentő gyógyszer szedése szükséges. A BEMER terápia vér- és oxigénellátás javításával pozitívan hat a szervek működésére, csökken az oxigénhiány miatti fájdalom és a szív nyomásterhelése.

A diabétesz tulajdonképpeni kialakulása és az említett tünetek fellépése között hetek, hónapok, sőt évek is telhetnek el, ezért célszerű, ha hajlam esetén rendszeresen ellenőriztetjük a vércukorszintünket!

Diabétesz világnaphoz kapcsolódóan programokkal készülünk, RÉSZLETEK HAMAROSAN!