Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Masszázs szolgáltatás a BEMER kezelőhelyen

A 2017-es évben tovább bővül a Veszprém belvárosi BEMER kezelőhely szolgáltatásainak sora. Varjasné Meilinger Edit személyében tapasztalt masszőrrel bővül a csapat.

Edit Budapesten a Nemzetközi Masszázs Akadémián végzett a tanfolyamokat, mint pl. a svéd masszázs, a nyirokmasszázs, a talpreflex-masszázs, cellulitmasszázs. Jelenleg a tradicionális thai masszázst tanulja.

Munkája során kizárólag természetes anyagokkal dolgozik, alap olajként bio szőlőmag és olivaolajat használ. Csak 100%-os tisztaságú illóolajokkal - rozmaring, levendula, borsmenta, fahéj, szegfűszeg, kámfor, stb.-masszíroz és a masszázshoz használt alapkrém pedig gyógyszertári illat és tartósítószer mentes. Masszázs során nem csak a test frissül, regenerálódik, újul meg hanem a lélek és a szellem is. Fontos hogy ezek együtt harmóniában legyenek. Kiegyensúlyozottá, könnyebbé, egészségesebbé tehetjük napjainkat.

Az alábbi esetekben javasolt a masszázs:

 • izomgörcsök, fokozott izomtónus
 • izomláz
 • mozgásszervi eredetű fájdalom, (ha nincs traumás vagy gyulladásos előzmény)
 • gyakori fejfájás
 • fokozott fizikai/szellemi igénybevétel
 • egyoldalú munkavégzés, ülőmunka
 • fokozott sport teljesítmény
 • gyakori végtag duzzanat, pl. nyári melegben
 • pszihés/mentális/fizikai fáradtság
 • lelassult anyagcsere

Svédmasszázs

A svédmasszázs egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató masszázs, igen kedvelt masszázsfajta hazánkban, de Európa szerte is. Rendkívül hatásosan alkalmazható az izomzat rengenerálódásában, oldva az izom minden merevségét, görcsös pontjait, csomóit (ún. fybromialgiás csomók).

A svédmasszázs hatása:

 • az izomzat és a kötőszövet keringése felélénkül, könnyebben jut a szervezet és az izomrendszer oxigéndús vérhez. Az oxigén mindig lazít és oldja a merevséget, így ez most sokkal könnyebben megtörténik.
 • A svédmasszázs oldja a letapadásokat az izomzatban. A mindennapokban érezhető, amikor a hátizom mintegy fojtogatja a gerincoszlopot, erősen rátapad, görcsben tartja.
 • a svédmasszázs hatására az emésztőenzimek termelődése élénkül, a szervezet emésztése serkentődik.
 • A szövetközti pangó folyadékok, melyek sokszor ödémás, vizesedésre hajlamos végtagokat okoznak, a svédmasszázs hatására a kiválasztórendszerbe kerülnek, ahol vizelet formájában eltávoznak.
 • A masszázs látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket, a munkahelyi stressz következményeit.
 • A masszázs fokozza a vérkeringést, így a sokakat fogságban tartó fejfájást és migrénes fájdalmakat megszünteti.
 • A bőrt ért mechanikai hatások következtében a bőr méregtelenedik, sokkal rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik

Talpreflex masszázs

A reflexológia évezredes múltra tekint vissza, hiszen használták már az ókori Egyiptomban, Indiában, Kínában. Kevesen tudják, de a talpmasszázzsal rengeteg betegséget lehet kezelni. Ugyanis a talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezért alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában.

A talpunk megfelel a testünk térképének, minden terület egy-egy szervnek feleltethető meg. A különböző szervek helye megtalálható a talpon. A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg. A lábfejünkön, a talpunkon található speciális zónák masszírozása hatással van szervrendszereinkre.

A talpon végződik/kezdődik néhány energiapálya, meridián is, amely szinte az egész testet behálózza. Szervezetünk akkor tud teljesen egészségesen működni, ha a benne lévő energia szabadon tud áramolni ezeken a meridiánokon, és átjár minden sejtet. Amennyiben ez a szabad áramlás valahol elakad, az ott lévő szervben energiahiány alakul ki, amely a betegség első lépése. A pangó energiák elindítására, felszabadítására szolgál a talpmasszázs, amely szinte minden problémán segíthet.

A reflexológia célja a test egyensúlyának helyreállítása, a feszültség csökkentése, adott szerv(ek) újra működésbe hozása.Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert. Lelki problémákon is segítséget nyújthat.

A masszázs szolgáltatásunk keddi napokon vehető igénybe, egyéni bejelentkezés szerint.

Tájékoztató áraink:

Teljes hátmasszázs (40 perc) 2.500 Ft

Teljes testmasszázs (90 perc) 5.500 Ft

Svéd masszázs (60 perc) 4.500 Ft

Svéd masszázs (90 perc) 5.500 Ft

Testmasszázs (60 perc) 4.500 Ft

Talp reflexmasszázs (40 perc) 3.500 Ft