Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kisgyermekek fejlesztése a BEMER támogatásával

Miért fontos a fejlesztés? Mikor kell szakemberhez fordulni? Miben segítheti a folyamatot a BEMER?

Egy gyermek születése mindig nagy öröm a családban. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen nem várt fordulat következik be a folyamatban. Akár szülés előtt, akár közben vagy utána, történhet olyan probléma, mely meghatározza a kicsi fejlődését. Ennek oka sokféle lehet.

A gyermekek egy részénél ez nem okoz problémát, vannak azonban olyanok, akik később kezdenek el mozogni, játszani. Néhányan kihagynak pár mozgásformát. Akadnak olyanok is akiknlé jelentős elmaradás tapasztalható.

Ha gyermekünk fejlődésével elbizonytalanodunk, érdemes felkeresni egy, a korai fejlesztéssel foglalkozó szakembert. Ő szakszerű segítséget tud nyújtani a mozgás, a kognitív fejlődés, a nevelési kérdések terén.

Minden gyermeknek joga van hozzá, hogy megkapja a számára megfelelő fejlesztést. A korai fejlesztéssel megelőzhetők a későbbiekben kialakuló problémák. Az időben felismert probléma és a megfelelően kialakított terápia, szakképzett konduktor segítségével jelentősen lerövidíti a fejlesztés időszakát. Ez biztosítja, hogy minden gyermek eljusson addig, amíg a lehetőségei engedik.

A BEMER terápia kapcsolása az egyes fázisokhoz jelentősen segítheti a fejlesztés hatékonyságát. A mikroerekre gyakorolt serkentő hatása révén fokozódik a szervezet vérellátása és keringése, javul az oxigénellátottság.

A Veszprém belvárosi BEMER kezelőhelyen a szakképzett konduktor segítsége mellett ezt a pluszt is nyújtani tudjuk a minket megkeresőknek. Ha kérdése merülne fel az olvasottak kapcsán, vagy tanácsot szeretne, hívjon bennünket bizalommal!

Forrás: Családinet.hu

http://www.csaladinet.hu/hirek/baba/baba_fejlodese_fejlesztese/16910/a_korai_fejlesztes_jelentosege_csecsemo_es_kisgyermekkorban