Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Indul az allergiaszezon. A BEMER segíthet!

Magyarországon az elmúlt tíz évben megduplázódott az allergiások száma. Mára a lakosság negyede szenved valamilyen túlérzékenységi reakcióban. Első helyen továbbra is a pollen áll, de az alergiások jelentős hányada érzékeny élelmiszerekre és állatokra is. A BEMER terápia a mikrokeringés helyreállításával segíthet az allergiában szenvedők tüneteinek enyhítésében.

 A modern társadalmak tipikus népbetegsége az allergia, ami a szervezet fokozott reakciója olyan anyagokra (allergénekre), amelyek normális esetben nem okoznának észlelhető tüneteket. Specifikus immunválaszon alapul, tehát kóros tüneteket idéz elő. Allergén alatt mindazon anyagokat értjük, melyek a szervezetünkbe jutva allergiás folyamatot indítanak el:

- pollenek

- ételek

- atka, penész, egyéb légúti allergének

- méh-, darázs- és egyéb rovarmérgek

- fémek

- gyógyszerek

- tartósítószerek

- kozmetikumok

- fogászati anyagok

A levegő által terjedő allergének a szem és a légutak nyálkahártyájának a gyulladását okozzák. Ennek egyik megnyilvánulása a szénanátha, amely tipikusan az orrnyálkahártya megvastagodásával, orrfolyással és orrviszketéssel, tüsszentéssel, a szemkörnyék duzzanatával és könnyezéssel jár. Az allergén tüdőbe jutása asztmás tünetekkel is járhat (nehézlégzés, köhögés, sípoló hang kilégzéskor). Ha az allergén a gyomor-bél rendszerbe kerül, a következő tünetek tapasztalhatók: hasi fájdalom, hányinger, hányás, puffadás, hasmenés. A bőrön megjelenő allergiás reakciók jellemzően bőrpírral, duzzanattal és viszketéssel járnak.

A BEMER terápia bizonyított hatásmechanizmusával segít az immunrendszer megerősítésében és könnyebbé teszi az allergiások mindennapjait. Jöjjön el és próbálja ki Veszprém, Rákóczi úti kezelőnkben, hogy Önnek milyen segítséget adhat a terápia!

Forrás: doktor24.hu