Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Hírek

Nagysikerű BEMER információs előadást tartottunk május -én Veszprémben. A szépszámú résztvevő előtt megtartott előadásokból megismerhették az érdeklődők a BEMER terápia működési elvét, fizikai alapjait, azon területeket amelyekre kiválóan tudunk a BEMER-rel hatni, tudományos igazolásokat, orvosi eseteket. A nyíltnap során lehetőség volt a készülékek kipróbálására is, valamint a kezelehőlyen történő bemutatókezelések igénylésére is.
Szeptember 29-én a Lurdy Konferencia központban egész napos programmal várjuk születésnapi rendezvényünkre! Kiemelt vendégek: Peter Gleim senior, a Bemer cég alapítója és elnöke Prof. Dr. Rainer Klopp a III. generációs Bemer feltalálója, a Berlini Mikrocirkulációs Intézet igazgatója Dr. Hejjel László Ph.D. kardiológus Dr. Babindák Elvira sportorvos Marc Girardelli & Charly Steeb & Karel Nováček világhírű sportolók Este vacsora, parti és meglepetés DJ! A nap folyamán 2 db Bemer készüléket kisorsolunk a résztvevők között! Jelentkezni elérhetőségeinken lehetséges!
Idén áprilistól a nemzetközi Bemer értékesítési rendszer Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban is bevezetésre került. Ennek köszönhetően minden BEMER partner szabadon csatlakoztathat új partnereket a világ bármely pontjáról és az értékesítések kiszolgálása is központilag működik.
Folyamatosan tartunk kipróbálással egybekötött BEMER információs előadásokat Veszprémben. Az első előadásunkon közel 40-en vettek részt. A rövid elméleti ismertető után mindenki szabadon kipróbálhatja a készülékeket és kérdezhet az előadótól.
Az idei évben először várjuk a masszírozásra vágyokat a tavalyi évben már nagy sikert aratott masszázs nappal. 2018. január 23-án, kedden előzetes bejelentkezés alapján várjuk az érdeklődőket, talpreflex, hát, teljes test, hát+reflex masszázsokra.
Napjainkban mindennapi életünk folyamán egyre jobban ellepnek a vegyi anyagok étkezés és tisztálkodás során vagy csak egyszerűen a levegőn keresztül. Ezért nagyon fontos hogy odafigyeljünk, hogy milyen anyagokat használunk.
Ismerje meg Ön is a BEMER terápia legújabb előnyeit, eredményeit és sikereit neves külföldi és magyar szakorvosok színvonalas és érdekfeszítő előadásának keretében.
Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. (Pólus Irodaház I. emelet)Időpont: 2017. június 7. (szerda) 18-óra ​Program 18:00 A Bemer terápia alapvető hatásmechanizmusának ismertetése. 18.30 Dr. Szabó Albin  Ph.D. belgyógyász, kardiológus mutatja be a BEMER-rel elért eredményeit, tapasztalatait​.
Kétrészes, érdekes műsort közölt az RTL Klub Egészségkalauz című műsora a BEMER terápiáról. Az anyagban ismert orvosok is megszólalnak, elmondják a terápiás tapasztalataikat. A műsor visszanézhető az alábbi linkeken:
A Vitalitás Nyugdíjas Klub tagjainak tartott előadást Novák Mária, a sümegi füvesasszony.