Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Hírek

Folyamatosan tartunk kipróbálással egybekötött BEMER információs előadásokat Veszprémben. Az első előadásunkon közel 40-en vettek részt. A rövid elméleti ismertető után mindenki szabadon kipróbálhatja a készülékeket és kérdezhet az előadótól.
Az idei évben először várjuk a masszírozásra vágyokat a tavalyi évben már nagy sikert aratott masszázs nappal. 2018. január 23-án, kedden előzetes bejelentkezés alapján várjuk az érdeklődőket, talpreflex, hát, teljes test, hát+reflex masszázsokra.
Napjainkban mindennapi életünk folyamán egyre jobban ellepnek a vegyi anyagok étkezés és tisztálkodás során vagy csak egyszerűen a levegőn keresztül. Ezért nagyon fontos hogy odafigyeljünk, hogy milyen anyagokat használunk.
Ismerje meg Ön is a BEMER terápia legújabb előnyeit, eredményeit és sikereit neves külföldi és magyar szakorvosok színvonalas és érdekfeszítő előadásának keretében.
Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. (Pólus Irodaház I. emelet)Időpont: 2017. június 7. (szerda) 18-óra ​Program 18:00 A Bemer terápia alapvető hatásmechanizmusának ismertetése. 18.30 Dr. Szabó Albin  Ph.D. belgyógyász, kardiológus mutatja be a BEMER-rel elért eredményeit, tapasztalatait​.
Kétrészes, érdekes műsort közölt az RTL Klub Egészségkalauz című műsora a BEMER terápiáról. Az anyagban ismert orvosok is megszólalnak, elmondják a terápiás tapasztalataikat. A műsor visszanézhető az alábbi linkeken:
A Vitalitás Nyugdíjas Klub tagjainak tartott előadást Novák Mária, a sümegi füvesasszony.
Novák Mária, sümegi füvesasszony tart előadást a veszprémi Vitalitás Nyugdíjas Klub tagjainak a Klub szervezésében gyógynövényekről, kenőcsökről, tinktúrákról.
Igen az egészségre, a gyógyulásra és a teljesítőképesség növelésére mottóval megalakult a Vitalitás Nyugdíjas Klub Veszprémben. Kezelőhelyünk kedvezményekkel és a programok szervezésében való közreműködéssel is támogatja a Klub tagságát.
Gyógytorna lehetőséggel bővült szolgáltatásaink sora. Schlakker Anna gyógytornász segítségével hetente többször is végezheti gyógytorna gyakorlatait prevenciós vagy regenerációs jelleggel a BEMER kezelőhelyen, a délutáni órákban.