Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Eredmények és tapasztalatok a BEMER kezelésekkel kapcsolatosan

A BEMER terápiás kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, javul a mikrokeringés ez pedig a szervezet valamennyi funkciójának javulásához vezet.

A kezelés hatására javul a vérellátás különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödési hajlam), ellazul az izomzat.

Az eredményeket egyedülálló módon számos hazai és nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja, melyek elérhetőek a PubMed nemzetközi orvosi információs adatbázisban.


A BEMER segít Önnek megőrizni fizikai és szellemi teljesítőképességét.

További információk:

https://gyorgyszemes.bemergroup.com/huBizonyítottan hatásos, egészségügyi intézmények által használt és ajánlott kezelési mód.

Vendégeink szívesen jönnek a kezelésre, fizikai közérzetükben megjavulva távoznak. Elégedettségüket mi sem fejezi ki jobban, minthogy pozitív tapasztalataikat megosztják ismerőseikkel, sokan közülük ajánlanak minket barátaiknak.

Jöjjön el Ön is a kezelőhelyre és próbálja ki a  BEMER terápia fizikai közérzetre gyakorolt hatását! Az 5 alkalmas, ingyenes bemutató kezelésre jogosító bérletért kattintson ide!

 

A személyes tapasztalat számomra is a legfontosabb, így az alábbiakban néhány páciensemet, az ő esetüket, a kezelésekkel elért eredményeket kívánom bemutatni:

Intézmények:

Az Ajkai Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályunkon 1 hónapos időtartam alatt lehetőségünk volt a BEMER készülék kipróbálására.

Alkalmaztunk: -kezeléseket az egész testre

-kezeléseket lokálisan nagyobb felületekre (flexibilis kezelőegység segítségével)

-kezeléseket lokálisan kis területekre (speciális kezelőfejjel)

Ezen időszak alatt először tanulmányoztuk a készülés kezelését, alkalmazási módját, alkalmazási lehetőségeit. Fokozatosan vontuk be az osztályra újonnan felvett beteget, mivel a kezelésnek hosszabb kezelési periódus esetén van értelme. Összesen 24 betegnél tudtuk a kezelések közé beilleszteni.

  1. esetben ingadozó vérnyomás (nem stabilan beállított vérnyomás) volt társbetegségként, mely felborult, hypertoniás krízis jelentkezett. Bemer terápiát elhagyva, tensiója rendeződött.
  2. esetben stroke-on átesett betegnél szédülés, hányinger, egyensúlyzavarral járó rosszullét zajlott. (Korábban a beteg részére a család már beszerezte a Bemer készüléket, de hasonló rosszullétek miatt visszaadták.) Konzervatív kezelésre, Bemer kezelés elhagyása után tünetei megszűntek.

23 betegnél átlagosan 12 alkalom/fő Bemer kezelés volt kivitelezhető.

Betegek szubjektív véleménye jó volt, jó hatásúnak ítélték, rossz élményről nem számoltak be.

Objektív mérési lehetőségünk a hatás lemérésére nem volt.

A betegeknél a rehabilitáció elején és végén VAS (visual analóg skála) jelzi az állapot változást. Ennek ebben az esetben az a hibája, hogy subjectív és nem csak egy kezelési mód hatását méri (gyógytorna, masszázs, elektrotherápia együttes hatása).

Véleményem szerint a BEMER terápia beilleszthető a fizikotherápiás palettába, de főként elhúzódó kezelési peridussal tehát főként járóbetegellátás formájában.

Magánszemélyek:

E.

Kedves György!

Elnézést, hogy csak most jelentkezem. A kezelés összegzését ígértem Önnek. Másfél éves fiammal január közepén történt a balesetünk. Jobb kezén a mutatóujj első ujjperce szinte teljesen leszakadt. A kórházban nem sok esélyt láttak arra, hogy megmenthető a teljes ujj, de szerencsénkre egy kísérletet tettek (az orvos mondta így). Azt mondták a műtétet követő egy hétben kell a vérkeringésnek megindulnia, de csoda lesz ha megtörténik. Ekkor jutottunk el Önhöz és a Bemerhez (Apósomnak Tárnokon ajánlották). Egy hétig itthon napi háromszor-négyszer használtuk a kézi egységet. Legnagyobb örömünkre a vérkeringés megindult. Ezt követően még két hétig jártunk Önökhöz kezelésre. Mindig kedvesen, barátságosan fogadtak bennünket. Fiam örökmozgó, így lekötni a figyelmét, negyedóráig egyhelyben ültetni nem könnyű. Önök mindig segítőkészek voltak és türelmesek.

Jelenleg várunk egy budapesti professzorra, hogy megvizsgálja az izületeket, inakat. A kötés már lekerült a kezéről, és a sebe is szépen gyógyul, márcsak a körménél van egy kisebb seb. Még egyszer köszönünk mindent!

Sz. Józsefné

T. Szemes Úr!
2012 decemberében súlyos csuklótörést szenvedtem, mivel konzervatív módon, gipszeléssel nem rögzültek a csontok, műtétre került sor. Fémlapocska és csavarok erősítették meg a csuklócsontok illeszkedését. Hasonló helyzetben öt évvel ezelött voltam a másik kezemmel, de azt nem kellett operálni. A mostani, operált kézre körgipsz került hat hétre. Ebben az állapotban kerestem fel Önt, a veszprémi Bemer kezelőhelyen, háziorvosom javaslatára. Tíz alkalommal voltam Önöknél kezelésen. Mikor lekerült a kezemről a gipsz, és önállóan kellett a kézfejnek és alsókarnak a mozgásba belejönni, a kezelések hatására ez sokkal kisebb mértékű fájdalommal járt, mint a másik kezem esetében!

Van összehasonlítási alapom a két kezem gyógyulását illetően, gyorsabbnak érzem a kezelt kezem gyógyulását. Jelenleg gyógytornára járok, és köszönöm az utólagos, tornát kiegészítő kezelést!

 Jól éreztem magam Önöknél, köszönöm a segítőkész, udvarias légkört és figyelmet. További eredményes, és sikeres munkát kívánok Önnek! Segítsenek minél több beteg emberen!


"Oli"

Fiatal férfi páciensünk autóbaleset következtében elveszítette egyik lábát, művégtagot kapott, amivel járását jól korrigálja.
Másik lábán azonban az amputációt követő évben viszkető, vöröslő bőrkiütés jelentkezett, amivel számos bőrgyógyásznál megfordult. Több intézményben vizsgálták, de az alsó lábszáron körkörösen jelentkező elváltozást nem tudták pontosan diagnosztizálni, így a bőrgyógyász szakorvosok által alkalmazott terápiák – gyógyszerek, kenőcsök, fürdők - csak átmeneti javulást hoztak, a vörös elváltozás és a viszketés rendre visszatért.
OLI igen elkeseredett állapotban, végső megoldásként fordult hozzánk és az első perctől bízott a BEMER terápia eredményességében.
Természetesen nem próbáltuk meg diagnosztizálni a bőrbetegséget, de az volt a véleményünk – amit egyébként a belgyógyász is megerősített – hogy a lábon található elváltozás keringési problémával is összefüggésbe hozható, ezért a BEMER 3000 plusz készülék vasomotiós programjával indítottuk a kezelését, amihez fényterápiát alkalmaztunk.
Igen rövid idő alatt látványos eredményt értünk el a bőr sípcsont feletti részén: előbb elhalványult, majd megszűnt a vörösödés és a viszketés.
A vádli kezelése hosszadalmasabb folyamat volt és mivel munkája miatt a páciens rövid időre megszakította a kezelést, így ezen a területen a javulás csak lassan, a rendszeres kezelés folytatása után állt be.

Mota Néni

70 éves páciensünknek évekkel ezelőtt agyi infarktusa volt, amiből nehezen érthető, lassú beszéd, emlékezetkiesés, szédülés maradt vissza. Az agyi történés óta orvosai ugyanazokkal a gyógyszerekkel kezelték, állapota – saját megítélése szerint is – folyamatosan romlott és ez elkeserítette, időskori depresszió jelei is mutatkoztak nála.

A BEMER kezelés megkezdését követő néhány napon belül elmúlt a szédülése, amitől már bátrabban kezdett mozogni, jobb lett a hangulata és egyre inkább bízott a kezelés eredményességében. Folyamatosan több héten keresztül napi rendszerességgel részt vett a terápiában, beszéde pedig napról napra javult. Ezután már ritkítottuk a kezeléseket, kétnaponta jött és MFA-val a tarkót is kezeltük. A páciens ezután örömmel arról számolt be, hogy a környezetében is észlelték, hogy felgyorsult a gondolkodása, érdeklődése visszatért.
Jó fizikai közérzete mellett hangulata is megjavult.
Rendszeresen jár a kezelőhelyre „ emlékeztető” kezelésekre.

"Cica"

Fiatal lány beteg szintén agyi infarktuson esett át, súlyos következményekkel. Szülei mindent megtesznek a teljes felgyógyulása érdekében, így a BEMER kezelésben is egy olyan lehetőséget láttak, ami segíthet a fiatal lánynak abban, hogy teljes életet élhessen.

Állapotára való tekintettel alacsony intenzitással ill. vasomotiót biztosító programokkal kezeltük. Közben persze az édesapa is kapott a fájó vállaira az MFA-val fájdalomcsökkentő kezelést. Ő gyorsan javult és ezt érzékelte is. A fiatal lány laboratóriumi értékei, orvosi műszerekkel mért vizsgálati eredményei nem mutattak változást, az apa aggódott emiatt.
A doktornő azonban – aki évek óta kezeli a fiatal lányt – érzékelte, hogy Cica hangulata megváltozott, szívesen megszólal, érdeklődik a környezete iránt. Erre felhívta az apa figyelmét, aki megerősített, hogy lánya ismét elővette nyelvkönyveit, foglalkozik a tanulással.
Megnyugtatta a doktornő, hogy ezek pozitív jelek és idővel a BEMER kezelés mellett minden bizonnyal az objektív eredmények is mutatják majd Cica állapotában a kedvező változást.
Jelenleg is folytatjuk a terápiát.

Irmus Néni

A 78 éves diabeteszes beteg a tél folyamán elesett és megütötte a sípcsontját. A véraláfutásos sérülésből nehezen gyógyuló, mély fekélyes seb lett, amire az orvosok azt mondták, hogy jó esetben több hónapig is elhúzódik a gyógyulása, de rossz esetben akár amputációra is sor kerülhet. (A sérülés miatt végzett vizsgálatok ugyanis végtagkeringési problémákat is feltártak.)

A nénit a lánya hozta BEMER kezelésre, aki már korábban is hallott a BEMER-ről, bízott az eredményességében. Az idős hölgy – bár nagyon meg volt ijedve a kilátásba helyezett amputáció miatt – kezdetben kételkedett a kezelésben. Néhány kezelés után azonban megállt az addig romló fekélyesedés, majd újabb néhány fényterápiás kezelés után már a javulás is beindult. Irmus néni lábát 6 hétig kezeltük. Ezen idő alatt szinte teljesen begyógyult a lába, szóba sem került az amputáció.

Menedzser Úr

Középkorú, hosszabb idő óta depressziós férfi beteget hozott BEMER kezelésre a feleség azzal, hogy a család már mindent megpróbált a családfő gyógyulása érdekében, de sem gyógyintézeti kezelés, sem a pszichiáter által felirt gyógyszerek nem javítottak az állapotán.

A páciens türelmetlen volt, az első kezelések alkalmával kifejezetten ellenségesen viselkedett. Elengedhetetlen volt a megfelelő motiváció kialakítása a betegben. Végül úgy döntöttünk, hogy ezt rábízzuk a BEMER készülékre és Kövi Szabolcs relaxáló, nyugtató zenéjére.
Alacsony intenzitású programmal indítottuk a BEMER kezelést, de a korábbi bokasérülésére az MFA-val helyi fájdalomcsillapító kezelést is adtunk.
A legnagyobb meglepetésünkre már a harmadik kezelés alkalmával elégedetten újságolta a páciens, hogy csökkentek a bokafájdalmai. Ettől kezdve már szívesen járt a BEMER kezelésekre, bízni kezdett a terápiában és amikor a pszichiátere is megerősítette, hogy a BEMER kezelés „biztosan használ, ha jólesik”, akkortól érzékelhető javulás állt be a kedélyállapotában. (pl: beveszi az orvos által más betegségére felírt gyógyszert). Ezt a családtagok is visszaigazolták nekünk.

Anyus

A háziorvosi rendelő várójában találkozott a kezelőhelyünket ismertető plakáttal az az idős beteg, aki már több évtizede inzulinos cukorbeteg, keringési problémák miatt szédül, fülzúgása van és balesete miatt járása is bizonytalan. Az utóbbi időben férje nélkül már a lakásából sem mert kilépni, kísérővel jött el az első BEMER kezelésre.

„Maguk biztosan segíteni fognak rajtam!” ezzel lépett a kezelőbe és ettől fogva mindvégig lelkesen, aktívan járt kezelésekre. Életkorára és többszörös betegségére figyelemmel alacsony intenzitású és vasomotiós hatású programokkal kezdtük meg a kezelését. Néhány kezelés után Anyus örömmel állapította meg, hogy az őt évek óta kínzó szédülése úgy múlt el, mintha elvágták volna. Igyekeztünk „visszafogni” a lelkesedését: csodákra nem vagyunk képesek, az ő korában már előfordulhat hogy visszatér a szédülés, ha a kiváltó ok nem szűnik meg. Anyus azonban már hajthatatlan maradt: mostmár akárhová elmennék, még akár a városba is!

Az ilyen és ehhez hasonló pillanatok adnak erőt és bátorságot ahhoz, hogy továbbra is igyekezzünk teljesíteni az eddig felvállalt küldetésünket: idős emberek életminőségét javítani lehet és kell a BEMER terápia által biztosított lehetőségekkel.

Rövid esetleírások:

Ízületi fájdalmak miatt járt BEMER kezelésre a páciens, amikor egy alkalommal beszélgetés közben megemlítette, hogy milyen komoly székelési problémái vannak. Az alkalmazott terápiát ettől fogva kiterjesztettem a hasi régióra és a párna aplikátorral kezeltem, de ekkor különösebb magyarázatát nem adtam a vendégnek.
Amikor lejárt a bérleti kezelés, a páciens szóba hozta , hogy amíg járt a terápiára, nem voltak problémái, de azóta ismét gondja van az emésztéssel. Emlékeztettem a hasára rakott párna aplikátorra és az annak köszönhető élettani hatásra.
Abban maradtunk, hogy újra vesz bérletet…

Idős bácsi reumás fájdalmak miatt jelentkezett BEMER kezelésre, hosszabb időre vett bérletet. MFA-val kezeltem a fájó testrészét, amikor az után érdeklődött, hogy tényleg hatással van-e a kezelés a potenciazavarokra (merthogy a plakáton azt olvasta).
Igyekeztem megnyugtatni, hogy biztosan jó hatással lesz a férfiasságra is a kezelés.
A páciens azonban aggóni kezdett, hogy ő most mit csináljon, mert neki a kardiológusa megtiltotta a legénykedést…

Ötvenes éveiben járó, fiatalos megjelenésű férfi páciens jött a kezelőhelyre azzal a kifejezett kívánsággal, hogy a BEMER kezeléssel energizáljuk, mert érzi a teljesítőképességének csökkenését. Hosszabb időre szóló bérletet vásárolt, másnap már jött is kezelésre.
Tájékozottnak tűnt, nem bonyolódtunk bele a BEMER impulzus speciális sajátosságaiba, a MIKRO TESLÁK és amplitúdók kérdéseibe.
A páciens a késő délutáni órákban érkezett a kezelésre, s mivel előző nap kifejezett kívánsága az energizáltság növelése volt, ennek megfelelően kezdtem kezelni. Jól reagált a kezelésre, elégedetten ment el.
Másnap a délelőtti kezelésre jött a páciens és arra panaszkodott, hogy az éjszakát ébren töltötte, semmit nem tudott pihenni és nagyon fáradtnak érzi magát, valami ellazító, nyugtató programot adjak. Ennek megfelelően kezeltem.
A következő napon a páciens elmondta, hogy a kezelésről egyenesen a munkahelyére ment, ahol egész nap alig bírt ébren maradni, a feje majdnem lesett az álmosságtól és számon kérte, hogy mivel kezeltem előző nap. Közöltem vele, hogy a kívánságának megfelelően nyugtató, lazító programmal. Ez sem volt számára megfelelő, mert ő az energizáltsága érdekében jár BEMER kezelésre.
Végül eldöntöttem, hogy továbbra is a lazító kezelést alkalmazom a páciensnél, legfeljebb elalszik a munkahelyén. Erre nem került sor, mert megállapodtunk, hogy ezután mindig azonos időben, munka után, a késő délutáni órákban jön kezelésre. Folytattam a lazító kezelést, alacsony intenzitással. Napok múlva arról számolt be, hogy végre „eltaláltam” a helyes terápiát, mert nyugodtan átalussza az éjszakát, kipihenten ébred, energikusan megy dolgozni.
A legnagyobb eredmény mégis az volt, amikor – az egyébként közgazdász foglalkozású – páciens levezette, hogy a BEMER bérlettel pénzt spórolt meg. Hogyan? A kezelések után annyival kevesebb cigarettát szívott el, hogy abból kitellett a bérlet ára.