Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A BEMER és a vitalitás tökéletes kiegészítő terméke

A BEMER terápia használata során fontos odafigyelni a rendszeres napi folyadék bevitelre. A folyadék pótlás mellett legalább olyan fontos a szervezet vitamin- és tápanyag szükségletének biztosítása, valamint a környezetbarát termékek használata.
A terápia kellemes hatásait kiválóan támogatják és mindennapi egészségünket, vitalitásunkat nagyban elősegítik kiegészítő termékeink. Ezen termékek egyszerű- és biztos lehetőséget kínálnak az egészségtudatos táplálkozáshoz és életmódhoz.
A BEMER és a vitalitás tökéletes kiegészítő terméke:
 
 
 
 
Napjainkban mindennapi életünk folyamán egyre jobban ellepnek a vegyi anyagok étkezés és tisztálkodás során vagy csak egyszerűen a levegőn keresztül. Ezért nagyon fontos hogy odafigyeljünk, hogy milyen anyagokat használunk.
 

A Life Care a BIO termékeket gyártó vállalatokkal kötött partnerségek segítségével a legjobb minőségű termékeket kínálja. A portfólióban szereplő termékek prémium termékek, amiket a világ legfontosabb BIO kozmetikum, étrend kiegészítő és mosó- és tisztítószer gyártói fejlesztettek ki. A minőségi elvárásoknak való megfelelést független szervek által kiállított, nemzetközileg elismert bizonyítványok támasztják alá.

A termékek összetevői gondosan kiválogatott és feldolgozott anyagok, természetesek, nem tartalmaznak szerves anyagokat, allergiás vagy érzékeny emberek is bátran használhatják.

A növények feldolgozása mechanikus módszerekkel történik, hideg préselés, illetve hideg sajtolás által, így azok megőrzik értékes tápanyagtartalmukat.

Természetesen szintetikus anyagokat, aromákat sem tartalmaznak, és kizárólag természetes módon tartósítják őket. Így rendelkeznek azzal a tápanyagtartalommal, amelyre a szervezetnek szüksége van, ráadásul a kíméletes termelés, feldolgozás révén a szervezet is kiváló hatásfokkal hasznosítja.

A Life Care ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik, csak bevizsgált termékeket hoz forgalomba.

 
További információk: