Címlap

Elérhetőségek

Szemes György

gyorgy.szemes@gmail.com

+36/30/43-55-101

+36/70/39-59-007

+36/88/325-928

Web: http://www.szemesteam.hu
Videóink: http://youtube.com/bemergyuri

AJÁNDÉKAINK

Kedves Látogatónk!

Szeretné ingyenesen kipróbálni a BEMER-t?

Információk, tapasztalatok érdeklik?

KÉT értékes AJÁNDÉK is azonnal az Öné ha most regisztrál!

Köszönjük!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A BEMER és a vitalitás tökéletes kiegészítő terméke

A BEMER terápia használata során fontos odafigyelni a rendszeres napi folyadék bevitelre. A folyadék pótlás mellett legalább olyan fontos a szervezet vitamin- és tápanyag szükségletének biztosítása. A terápia kellemes hatásait kiválóan támogatják és mindennapi egészségünket, vitalitásunkat nagyban elősegítik kiegészítő termékeink. Ezen termékek egyszerű- és biztos lehetőséget kínálnak az egészségtudatos táplálkozáshoz és életmódhoz.


A szervezet antioxidánsokkal való folyamatos ellátása igen fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerek elfogyasztásának szerepe igen jelentős. Ehhez kiemelkedő segítséget nyújthat a BEMER terápiát tökéletesen kiegészítő FLAVON termékcsoport.

A BEMER és a vitalitás tökéletes kiegészítő terméke:
 
 
 
 
FLAVON LEKVÁR
 
A Flavon termékcsalád tagjai természetes anyagokból, magas antioxidáns tartalmú, sötét bogyós gyümölcsökből és zöldségekből készülnek, melyek az emberi szervezet számára is könnyebben és hatékonyabban hasznosíthatóak. A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá, így biztosítva mindenki számára a XXI. század lehetőségét az étrend valóban hatékony és természetes kiegészítésére.
 
A Flavon speciális formában, lekvárállagban teszi elérhetővé mindenki számára a gyümölcsökben és zöldségekben található szín- és hatóanyagokat, melyek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok jelentősek. 
További információk: